Velkommen til


toplogo81.gif

American Street Runners (ASR) er en forening med omkring 50 aktive medlemmer, som blev stiftet 13. november 1983 i Farum. 

Vi bor i dag i Slagslunde, og foreningen har til formål at være samlingspunkt for folk, der har den samme fælles interesse, nemlig biler produceret i USA.

Når man er med i en klub, giver det mulighed for at udveksle erfaringer, hente hjælp og få inspiration i forbindelse med renovering og vedligeholdelse af US-biler.

Det er ikke en betingelse at eje en amerikanerbil for at blive medlem af American Street Runners - blot at man har en interessere for amerikanske biler.

I ASR lægger vi stor vægt på det sociale samvær, som styrkes ved klubaftener og ved diverse arrangementer så som fester og ture ud i landet. 

Vi deltager i mange danske træf med en eller flere medlemmer, og vi er næsten altid repræsenteret ved svenske træf som Power Big Meet, Vesterås og Wheels and Wings.

Vi har åbent hver fredag fra kl. 19.00, men hvis ikke vi er hjemme, så check kalenderen og se om vi er kørt en tur ud i verden.

Vores lokaler ligger lige udenfor Slagslunde på Hesselvej 83, 3660 Stenløse.

Hvis du ønsker at blive medlem af vores klub, så kom forbi en fredag kl. 19, så kan du se om vores klub er noget for dig.Hold i dag

Instagram